Catàleg Kokorome

Kokorome és una empresa tèxtil. Produeixen productes ecològics i artesanals, tant en els teixits com en les tintes.

Client: Kokorome
Any: 2018
Premis: LAUS Bronze 2019 – Publicació corporativa, catàleg, memòria, house-organ

Disseny d’un catàleg atemporal. Per aquest motiu el catàleg es planteja com un llibre o revista. D’aquesta manera, ens aporta continguts relacionats amb la marca i el producte. Expliquem l’origen de les muntanyes, el nexe d’unió entre les dues fundadores i la seva font d’inspiració. Ho fem des d’una basant tècnica i una altre emocional.

Dins de la publicació hi ha pàgines en un format diferent. En aquestes, mitjançant uns troquels (talls), col·loquem les imatges dels seus productes. Les fotos poden ser substituïdes per unes de noves, ensenyant així un nou producte sense la necessitat d’imprimir un catàleg nou.

La impressió dels pòsters i de les imatges que canvien a cada temporada està feta amb paper pedra. Un paper amb certificació “cradle to cradle”, fàcil de netejar i impermeable. Utilitzem paper pedra per la seva connexió amb la muntanya.
Dividim la publicació en tres seccions a partir de papers de colors. La resta del catàleg està imprès en paper offset reciclat, i imprès en digital. l’enquadernació és 100% artesanal.
Les mides del catàleg estan pensades per aprofitar el màxim el paper i així no generar minva.

Direcció d’art basada en la puresa i la naturalitat de la marca. Buscar la simplicitat i mostrar que els seus materials i processos són sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Serigrafiem el cos de les models amb els seus patterns.

Equip creatiu: Núria Vila, Anna Rigau, Berta Diumaró
Impressió: vanguardgrafic