True Hot Stories

Conceptualització, disseny i direcció de la gràfica 2015 del BLANC, festival de disseny de Catalunya.

Client: Blanc, Festival de disseny gràfic
Any: 2015
Premis: LAUS Plata 2015 per l’animació dels crèdits

Aquest és el disseny per a un festival de dissenyadors, on el que fem és mirar, observar, descobrir, gaudir… de forma obsessiva i passional. Ens agrada veure bon disseny, ens excita observar disseny. Sota aquesta idea el concepte que es treballa és el de VOYEUR.

Es van desenvolupar totes les peçes de comunicació del festival creant el Kit del bon voyeur amb The Voyeur Rules.

A totes les peces impreses s’han aplicat criteris de sostenibilitat jugant amb vàries tintes però una única planxa.

S’han utilitzat únicament papers reciclats de diferents colors, i s’han incorporat els troquels, però reutilitzant els sobrants per crear altres peces, com per exemple petits traumatopos.

Només s’han imprès les peces estrictament necessàries i la resta ha estat comunicació online.

S’utilitza una única tipografia, La Blanqueta, la tipografia oficial del festival (de Joan Carles Casasín), que completem amb la caixa baixa i per compondre les diferents peces incorporem les il·lustracions de l’Olga Capdevila, que oferien un to humorístic al disseny.

Els crèdits mostren els diferents tipus de voyeurs que existeixen i com tots són benvinguts al BLANC festival. Animació d’Olga Capdevila (il·lustracions) i animació tradicional en photoshop realitzada per Genís Rigol. En Noizes va realitzar la música creada a partir de la barreja de diferents vinils.

Realitzat amb: Albert Grèbol a fromcancun.com
Idea, disseny i direcció d’art: Can Cun, Il·lustració: Olga Capdevila, Tipografia: Joan Carles Casasín, Copy: Esteve Plantada, Direcció i realització dels crèdits: Olga Capdevila i Genís Rigol, Animació: Genís Rigol Música i efectes: Noizes, Impremta: Gràfiques Orient, Paper: Antalis. Estudiant en pràctiques: Anna Salvador.
Fotografia: Martí Pujol, Marina Roca i Berta Tiana