L’encant

L’encant és un un café – sushi – bar  – take away situat al centre de Granollers que ens va encarregar la seva identitat corporativa i aplicacions.

Client: L’encant, cafè-sushi bar-take away
Any: 2011

Des del nostre estudi i davant d’un públic objectiu de gran diversitat i amb una oferta fresca, variada, de qualitat i a un preu econòmic vam plantejar una imatge que complís amb aquests requisits i que a més a més acostés el món del sushi sense oblidar el producte de proximitat.

Per això ens vam centrar en dos elements que acostessin la cultura asiàtica i la mediterrània com són els bastonets: l’escuradents de la tapa i el bastonet oriental. La verticalitat d’aquest element  connectava també a l’altre element: el ventall.

Amb aquestes dues idees dissenyem un sistema gràfic basat en l’apòstrof i el pal i unes cartes en forma de ventall.

Per treballar amb criteris de sostenibilitat vam fer les cartes amb un material resistent al moviment diari que patirien: les vam dissenyar amb paper pedra que és resistent a l’aigua, es neteja amb facilitat i té molta durabilitat.

El paper pedra està fet de materials reutilitzables, que poden ser reciclats i que minimitzen el cost energètic i l’eficiència en els recursos, sense haver de talar arbres, ja que estan fets sense cel·lulosa (cradle to cradle).

Amb aquest material evitàvem haver de plastificar la carta amb l’ús de plàstics i la no possibilitat de reciclar el material.

Les tapes són de fusta perquè, a més de traslladar-nos al món oriental, aporten elegància i són reciclables. Quan la carta ha de ser substituïda per l’ús és molt fàcil de reciclar, ja que tots els materials van units per un caragol metàl·lic.

sushi_identity_branding_sustainable-4

Per a les targetes utilitzem paper reciclat i una sola tinta, reduint el seu cost i impacte ambiental

Fotografía: Padilla&Rigau